Ce este cowboy core-ul? Trendul inspirat de Beyonce face senzație pe TikTok

.

Un nou trend, numit cowboy core face furori pe TikTok. Deși Stella McCartney și Isabel Marant au avut incluse în colecțiile prezentate în timpul Săptămânilor Modei ținute inspirate din Vestul Sălbatic, cântăreața Beyonce este cea responsabilă pentru acest nou trend.

Ce este cowboy core-ul, trendul inspirat de Beyonce

Primul album country al lui Beyonce, Cowboy Carter, a fost lansat la finalul lunii martie, iar artista a îmbrățișat atmosfera de cowgirl purtând în fotografia de pe coperta albumului o ținută de piele în trei culori: alb, albastru și roșu, stând pe un cal.

Obsesia pentru stilul de cowboy a atins apogeul anul acesta. Și asta datorită lui Beyonce care, la ultimele sale apariții a adoptat acest trend, făcându-l unul de urmat pentru milioane de femei din întreaga lume.

Când starul pop a lansat imaginile pentru albumul ei „Renaissance”, una dintre cele mai mari declarații ale ei de modă a fost o pălărie de cowboy disco ball. Pălăria a fost opera lui Abbey Misbin, în vârstă de 24 de ani, proprietarul unui magazin Etsy, care le creează pentru 285 dolari.

Misbin a fost contactată de unul dintre stiliștii lui Beyonce pentru a crea pălăria, care are plăci de sticlă atașate manual, în cinci zile.

Există multe nume pentru ținutele inspirate de cowboy. Anterior, rețelele de socializare au numit aspectul „estetica occidentală”, dar această iterație a fost numită pe TikTok „cowboy core”.

În mod tradițional, hainele pe care le purtau cowboy-ii din viața reală în Vestul Sălbatic se numeau „Western wear”. Cu toate acestea, în vremurile moderne, nu există un titlu oficial, omniprezent pentru interpretarea acestui stil.

Citește și: Katy Perry, Avril Lavigne și Jojo Siwa, apariții nonconformiste la iHeartRadio 2024. Lista câștigătorilor

Citește și: Cea mai nouă modă: stilul soție de mafiot. Animal print, blănuri, bijuterii aurii și unghii roșii

Vedete care au adoptat acest stil de modă

Pălăriile și cizmele de cowgirl au fost multă vreme semnătura vestimentară pentru fanii concertelor Harry Styles și Taylor Swift – de obicei pline de culoare și decorate cu paiete. Alte vedete din industria muzicală care au îmbrăcat echipament occidental pe scenă și pe platouri sunt Lil Nas X, Miley Cyrus și Katy Perry.

Katy Perry, care a participat la Country Music Awards în 2022, s-a inspirat vestimentar din estetica tradițională a muzicii country, cu o rochie din denim învechit, cu margini de franjuri, accesorizată cu o pălărie de cowboy, pentru a-și completa stilul de bază de cowboy.

Citește și: Fashion inspiration: Sacoul, articolul vestimentar vedetă al primăverii. Toate femeile stilate îl poartă. Inspiră-te de la Lidia Buble, Alexia Eram și Theo Rose!

Citește și: Rochiile din plasă, noul trend printre vedete. Ținutele transparente, purtate chiar și pe stradă de celebrități

Mai mult, Bella Hadid și-a făcut publică cea mai recentă relație cu un cowboy adevărat, Adan Banuelos, purtând o pălărie de cowboy neagră, iar de atunci a distribuit mai multe imagini în care apare purtând astfel de ținute, cu inspirații cowboy.

Și Emily Ratajkowski a partisipat la Paris Fashion Week, la sfârșitul anului trecut, într-o pereche de blugi largi, rupți, un top alb, o jachetă supradimensionată și o pălărie de cowboy argintie.

La rândul ei, Jennifer Lopez a ales să poarte o astfel de pălărie în unul dintre videoclipurile sale.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus imagini cu cele mai frumose ținute ale cântăreței Beyonce, în stilul cowboy

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton