Catrinel Menghia, prima apariție pe covorul roșu după ce a devenit mamă. Vedetele au impresionat la Cannes 2024

.

Într-o noapte dedicată vieții și vremurilor celui mai dezbinat președinte al Americii, cele mai căutate modele din industria modei și actrițe au furat lumina reflectoarelor. Bella Haddid și Catrinel Menghia au strălucit în luminile reflectoarelor, pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes, la premiera filmului „The Apprentice”.

Vedete care au strălucit pe covorul roșu la Cannes 2024

Alte două pelicule au avut premiera la Festivalul de Film de la Cannes, iar vedetele au arătat impecabil pe covorul roșu încă din prima clipă când au venit să vizioneze „The Apprentice” și „The Shrouds”.

Bella Hadid a fost printre primii sosiți la prima proiecție oficială a filmului The Apprentice. Ajunsă pe covorul roșu înainte de premieră, modelul s-a dovedit a fi cel mai mare punct de discuție al evenimentului, aceasta alegând să calce pe covorul roșu o rochie de seară transparentă Saint Laurent, fără sutien.

Bella Hadid, în vârstă de 27 de ani, și-a completat aspectul cu o pereche de tocuri metalice.

Coco Rocha a arătat superb într-o rochie de seară cu mai multe straturi pe care a accesorizat-o cu un colier statement, în timp ce Candice Swanepoel a atras atenția într-o rochie de seară lăsată pe umeri. Winnie Harlow a optat pentru o combinație de roz pudrat și o pălărie cu boruri largi asortate pentru cea mai recentă apariție pe covorul roșu.

Citește și: Show de modă la Festivalul de Film de la Cannes. Naomi Campbell și Anya Taylor Joy au adus glam-ul pe covorul roșu

Citește și: Au încurcat evenimentul? Cele mai „dezbrăcate” vedete de la Cannes 2024

Catrinel Menghia, pe covorul roșu după ce a devenit mamă pentru a doua oară

Catrinel Menghia a revenit și ea pe covorul roșu la Cannes 2024. Actrița de origine română, ce s-a stabilit în urmă cu mai mulți ani în Italia, a devenit mamă pentru a doua oară la finalul lunii martie, iar apariția ei de acum este una cu adevărat surprinzătoare.

Actrița a arătat spectaculos la premiera filmului „The Apprentice” într-o rochie strălucitoare, pe un umăr și o despicătură adâncă pe picior. Catrinel a revenit la formele de model la scurt timp după naștere și a pozat în fața tuturor fotografilor pe covorul roșu.

Citește și: Celebritățile au făcut furori la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Eva Longoria, ravisantă pe covorul roșu

Citește și: Ținutele care au rămas în istoria Festivalului de Film de la Cannes. 12 rochii ce nu vor fi uitate niciodată

După ecranizarea filmului, actrița s-a întors la cei doi copii ai săi, Caroline și Oreste, astfel că nu va mai fi văzută sezonul acesta pe covorul roșu de la Cannes 2024.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus mai multe imagini de pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Cannes

Sursă foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton