Asortează-ţi hainele cu personalitatea

.

Dintotdeauna mi-a plăcut să fiu în pas cu moda. Prietenele mele îmi spun că aş fi o veritabilă „fashionista“, dar mie-mi place să cred că ştiu doar cum să combin hainele.
În plus, cred că orice femeie trebuie să aibă un stil vestimentar caracteristic personalităţii sale. Dacă tu nu l-ai descoperit pe al tău, să ştii că există câţiva paşi care îţi pot uşura căutarea.
Pasul 1 O curăţenie în dulap nu strică! Suntem în plin sezon de iarnă şi e timpul să treci în revistă hainele pe care le-ai ascuns în dulap încă de anul trecut. Dar nu renunţa la orice pulover din lână sau la rochia din mătase doar pentru că nu ţi se mai par „la modă“. Curente foarte în vogă, precum
cel vintage, chiar susţin reinventarea hainelor.

Pasul 2
Fii în pas cu tendinţele în modă ale sezonului, dar adoptă un stil vestimentar propriu! Alege câteva haine şi accesorii în trend, pe care să le poţi combina cu ceva ce ai deja în dulap. Pentru sezonul de iarnă 2011-2012, case de modă celebre precum Prada sau Gucci propun ţinute din ţesături delicate, din lână sau mătase! Ai acum ocazia să reinventezi vechiul pulover din lână, de care nu te poţi despărţi nici după atâtea purtări, asortându-l cu noua pereche de jeanşi evazaţi achiziţionată!

Pasul 3 Hainele speciale au nevoie de îngri-jire specială! Acordă o atenţie sporită îngrijirii hainelor din ţesături delicate, precum lâna sau mătasea, pentru că spălatul frecvent şi cu produse neadecvate le pot strica aspectul şi calitatea. În timp, aceste ţesături îşi pierd din elasticitatea naturală, devenind aspre şi contractându-se după spălare. Prin urmare, dacă vrei ca puloverul din lână sau rochia din mătase să arate ca noi, repară-le elasticitatea cu ajutorul unui detergent special conceput pentru îngrijirea ţesăturilor delicate.

Aceştia sunt cei 3 paşi simpli, pe care te încurajez să-i parcurgi în drumul spre definirea propriului tău stil vestimentar.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton