Angelina Jolie, Salma Hayek și Selena Gomez, admirate pentru ținutele purtate la TIFF 2024. Un câine a defilat pe covorul roșu al festivalului

.

Unele dintre cele mai mari nume de la Hollywood s-au îndreptat spre nord pentru Festivalul Internațional de Film de la Toronto (TIFF) din 2024. Cea de-a 49-a ediție a evenimentului, desfășurată între 5 și 15 septembrie, oferă celebrităților de top și iubitorilor de filme independente șansa de a atrage atenția. De la Selena Gomez la Pamela Anderson, Jennifer Lopez, Cate Blanchett și Demi Moore, covorul roșu a fost plin de celebrități care au adus un plus de glamour la celebrul festival.

Vedetele au strălucit pe covorul roșu al TIFF 2024

Selena Gomez a sărbătorit premiera filmului său Emilia Peréz într-un aspect personalizat cu paiete de Rodarte. Actrița în vârstă de 32 de ani și fondatoarea Rare Beauty a arătat spectaculos în rochia neagră, cu peplum și detalii florale, pe care a combinat-o bijuterii Tiffany & Co.

Rochia purtată de Zoe Saldana, creată de Armani Privé, ce dădea impresia de nud, a făcut furori la TIFF 2024. Aplicațiile din dantelă plasate strategic și detaliile cu volan de pe spate au creat un moment de spectacol de covor roșu, acesta fiind și unul dintre cele mai memorabile look-uri ale festivalului din acest an.

Angelina Jolie a preferat discreția la premiera filmului ei, „Without Blood”. Actrița a arătat superb într-o rochie neagră Dolce & Gabbana cu tiv ușor de sirenă, asortată cu mănuși clasice până aproape de umeri.

Salma Hayek a uimit într-o rochie asimetrică din paiete la premiera TIFF a filmului ei, „Fără sânge”. Ansamblul Gucci a scos în evidență curbele vedetei și a adus străluciarea pe covorul roșu al TIFF.

Pamela Anderson a optat pentru un smoking deconstruit la premiera filmului The Last Showgirl. Actrița în vârstă de 57 de ani a ales o pereche de pantaloni din satin negru cu talie înaltă și o cămașă supradimensionată tot din satin.

Jennifer Lopez a preferat o rochie cu volane de culoare nud de la Chloe, în timp ce Demi Moore a mers pe o culoare mai îndrăzneață, roșu.

Bing the Dog, pe covorul roșu al Festivalului de Film de la Toronto

Anul acesta, pe covorul roșu al TIFF nu au făcut furori doar vedetele de la Hollywood, ci și un cățel. Bing the Dog a defilat în fața cameramanilor și a jurnaliștilor și chiar a stat la panou pentru câteva fotografii.

Marele danez apare alături de Naomi Watts în filmul „The Friend”, o dramă despre durere, artă și un câine foarte mare, care este prezentată la Festivalul de Film de la Toronto din acest an.

Pe covorul roșu a pășit și Grace VanderWaal. De fapt, câștigătoarea America’s Got Talent nu s-a temut să arate ceva piele când a ieșit la premiera din 10 septembrie a filmului Megalopolis cu un look îndrăzneț alcătuit dintr-un corset roz fără spate și o fustă care ar putea cauza o defecțiune a garderobei cu centura sa.

Grace a apelat la artistul independent Liam MacKenzie pentru corsetul personalizat, care prezenta ornamente asemănătoare trandafirilor, legături cu panglică și un guler cu pene.

Vezi în Galeria FOTO de mai sus cum s-au îmbrăcat vedetele la TIFF 2024

Sursă foto: Profimedia

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton