5 ținute lejere pentru o ieșire la bere

.
O ieşire la bere este întotdeauna un prilej de distracţie şi pentru femei, nu doar pentru bărbaţi.

  Spre deosebire de masculi, reprezentantele sexului frumos pun accent pe vestimentaţie atunci când ies în oraş şi ar fi păcat ca voia bună să fie stricată de o ţinută nepotrivită. 

Ca și în cazul berii, alege o ținută în care să fii pur și simplu tu, pentru că doar așa te vei simți în largul tău. Poți să porți deopotrivă ceva lejer sau mulat, pentru că silueta ta va fi în siguranță – cu doar 43 kcal/ 100 ml, berea nu îngrașă. Mai mult, berea are chiar mai puține calorii decât sucul de mere sau portocale sau decât vinul de masă care are chiar 84 kcal/ 100 ml.

Iată câteva sugestii pentru o vestimentaţie lejeră, potrivită pentru o ieşire la bere:

1. JEANŞI 

De cele mai multe ori “less is more”. O pereche de jeanşi şi un tricou sau cămaşă albă, simplă  este outfit-ul perfect.  Este o ţinută clasică şi de mare efect.  Blugii sunt o piesă vestimentară versatilă si pot fi purtaţi în numeroase combinaţii.

2. PANTALONI cu IMPRIMEU

O apariţie lejeră, dar destul  de cochetă pentru  o ieşire la bere o poţi obţine asortând o pereche de pantaloni cu imprimeu în buline cu o vestă neagră şi un tricou alb, simplu.

3. ROCHIA

O rochie dreaptă, nu exagerat de scurtă, eventual din in, prinsă în talie cu o centură, alături de o geanta supradimensionată, ochelarii de soare şi balerinii pot forma o ţinută comodă şi potrivită pentru o astfel de ieşire. O altă combinaţie potrivită este formată din rochie vaporoasă, geacă din piele sau de de blugi şi ghete.

Citeşte continuarea pe iubescberea.libertatea.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton