4 moduri în care poți purta pantalonii cu imprimeu camuflaj

.

Pantalonii cu imprimeu camuflaj erau, cândva, rezervaţi doar soldaţilor, însă de câţiva ani şi-au câştigat un loc fruntaş în modă. Dacă nu ştii cum să îi porţi, îţi dăm câteva sfaturi şi îţi propunem 4 ţinute pe care să le porţi cu încredere.
Imprimeul camuflaj este masculin, aşa că ai nevoie de piese foarte feminine, care să îi dea o notă sofisticată şi elegantă. Oricum ai purta pantalonii cu acest model, întotdeauna apelează la bijuterii simple, din materiale aurii sau argintii. Genţile trebuie să fie cât mai mici şi mai finuţe, iar în locul botinelor ori tenişilor, poartă pantofi stiletto sau sandale cu tocuri înalte.

Evită animal-print-ul

Animal-print-ul este foarte asemănător cu imprimeul camuflaj, iar dacă le combini, s-ar putea ca ţinuta să pară încărcată. În plus, rişti să pari pregătită pentru o partidă de vânătoare, nu pentru ieşit în oraş. Întotdeauna asortează pantalonii cu imprimeu camuflaj cu piese într-o singură nuanţă.

Nu îi asorta cu un top cu acelaşi imprimeu

Nu purta imprimeul camuflaj din cap până în picioare. Poţi să asortezi pantalonii cu orice altceva, de la haine elegante, la cămăşi şi bluze ceva mai casual. Cele mai potrivite culori care pot fi purtate cu imprimeul camuflat sunt alb, negru ori alte nuanţe neutre. Dacă vrei ceva mai curajos, încearcă culori neon sau pasteluri.
Vezi în gaşeria foto patru moduri în care poţi purta pantalonii camuflaj în această toamnă.
 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton