Trucuri vestimentare de care să ții cont la birou

.
Nu poți purta orice la birou, însă dacă ții cont de anumite trucuri, ținutele tale pot arăta la fel de bine ca cele din timpul liber. Află ce poți face, pentru ca garderoba ta de birou să fie impecabilă.

Află regulile vestimentare de la muncă

Este foarte important să știi care sunt regulile vestimentare la birou, pentru că altfel riști să îți cumperi haine pe care nu le vei putea purta niciodată. Nu fi dezamăgită dacă trebuie să te îmbraci doar office, pentru că îți poți personaliza ținutele cu accesorii.

Ținutele relaxate, potrivite și pentru birou

Sigur ai avut și tu zile în care abia te-ai dat jos din pat, iar ținutele office au fost ultimul lucru la care te-ai gândit. Dacă ai voie să te îmbraci și casual la muncă, un pulover lejer și o pereche de pantaloni negri te vor salva din orice situație. Completează-ți ținuta cu mocasini sau botine și te vei simți confortabil, arătând foarte chic.

Pantofii cu toc nu sunt singura opțiune

Pantofii cu toc nu sunt singura opțiune pe care o ai, când îți compui ținutele pentru birou. Pantofii oxford, mocasinii sau botinele sunt potriviți pentru locul de muncă și sunt foarte confortabili.

Fii creativă!

Înainte să spui că nu ai cu ce să te îmbraci la birou, uită-te în dulap. Sigur ai o mulțime de piese vestimentare care pot fi purtate și la muncă, dacă știi cum să le combini. Nu vei da niciodată greș dacă asortezi piese elegante cu unele casual, precum o fustă creion și un tricou simplu.

Sursa foto: Shutterstock.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton