Trucuri de stil de care să ții cont în vacanță

.
Chiar dacă ești în vacanță, nu trebuie să îți iei pauză de la stil. Vezi câteva trucuri care te vor ajuta să arăți bine și când mergi în concediu.

Poartă piese de vară

Nu fi genul care vrea să își ia jumătate de șifonier când merge în vacanță. Lasă deoparte rochiile elegante și optează pentru piese lejere, de vară, în care să te simți bine. Rochiile cu imprimeu floral, salopetele scurte, blugii scurți și cămășile vaporoase sunt perfecte pentru zilele de relaxare. Ai grijă să fie din materiale naturale și în culori deschise, care să nu atragă căldura. Pălăriile și ochelarii de soare ar trebui să fie cam singurele accesorii pe care să le iei cu tine.

Încearcă să nu ieși în evidență

Hainele pe care le porți nu ar trebui să scoată în evidență faptul că ești turist. Înainte să pleci în vacanță, informează-te în legătură cu stilul vestimentar al localnicilor și încearcă să îl adopți. Te vei simți ca acasă!

Simte-te bine!

Lasă acasă pantofi cu toc, pentru că vei merge în excursii, vei face plimbări lungi, sunt șanse foarte mici să nu ai nevoie de ei. Dacă nu îți plac pantofii fără tocuri, alege platformele!

Poartă mult alb!

Albul este o culoare relaxantă, perfectă pentru zilele călduroase de vară! Poartă cât mai multe haine în această nuanță, pentru că îți va da un aer sofisticat.

Sursa foto: Shutterstock.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton