Trucuri de stil de care să ții cont în această iarnă

.
Iarna este mai greu să rămâi la modă, pentru că de multe ori este mai important confortul. Îți dăm, însă, câteva sfaturi care să te ajute să ai stil și în sezonul rece.

Iarna această se poartă imprimeurile, de la carouri, la cel leopard. Dacă vrei să atragi atenția, optează pentru imprimeuri din cap până în picioare, mai ales că sezonul acesta se poartă costumele.

Dacă vrei să pari chic și în timpul iernii, alege paltoane care se prind în talie, pentru a-ți evidenția silueta. În sezonul rece, porți mai multe haine și îți ascunzi formele, însă o curea te va ajuta să arăți mai bine.

Iarna se poartă mâneci lungi, așa că încearcă să reziști tentației de a cumpăra top-uri cu mânecă scurtă. Cel mai probabil, nu le vei purta, iar dacă o vei face, nu te vei simți bine în ele. Găsești numeroase pulovere drăguțe, care pot fi purtate cu fuste sau peste rochii. Alege-le pe cele în culori neutre, precum alb, negru, gri, crem sau maro, care pot fi purtate cu orice.

Cumpără-ți cizme sau botine fără toc. Este adevărat că iarna aceasta se poartă cizmele peste genunchi, dar gândește-te la zilele în care va ninge și vei fi nevoită să mergi pe gheață sau prin zăpadă. Poți alege modele cool, precum botinele biker, care sunt în tendințe și îți vor ține și de cald.
Investește într-o haină potrivită siluetei tale. Gecile de fâș sunt comode, dar ai trecut de vârsta adolescenței. Alege, mai bine, un palton într-o culoare neutră, pe care îl poți purta cu orice și care îți va da un aer sofisticat.

Imprimeul leopard este vedeta acestui sezon, așa că include-l în garderobă. Nu te arunca la o haină cu un astfel de model, pentru că s-ar putea să fie prea mult, dar poți investi cu încredere într-o pereche de botine sau o eșarfă cu imprimeu leopard.

Sursa foto: northfoto.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton