Trucuri de stil care te vor întineri

.
Hainele nepotrivite te pot face să arăți cu câțiva ani mai în vârstă. Pentru că vrem să nu se întâmple asta, ne-am gândit să îți dăm câteva trucuri de stil, care să te întinerească.

Oamenii te pot percepe ca fiind mai în vârstă din cauza felului în care te îmbraci. Poți schimba acest lucru, făcând alegeri ceva mai îndrăznețe și încercând să îți ascunzi corpul cât mai puțin.

Alege culori aprinse

Culorile neutre sunt foarte elegante și la modă, dar te fac să arăți mai în vârstă, mai ales dacă le porți zilnic. Include câteva nuanțe aprinse în garderoba ta, precum roșu, albastru electric sau verde, și vei vedea cum și starea ta de spirit se va schimba.

Decolteul, foarte important

Cercetătorii au constatat că umerii îmbătrânesc cel mai greu, așa că expune-i cu încredere. Bluzele pe umeri sunt perfecte, dacă vrei să arăți cu câțiva ani mai tânără, dar dacă ai fost înzestrată cu un bust generos, este păcat să nu îl expui într-un decolteu în V.

Poartă un cardigan lung

Iarna ai tendința de a purta cât mai multe haine, care nu îți pun în valoare silueta. Experții susțin că cea mai bună alegere pentru a trece de iarnă este cardiganul lung, până la genunchi. Pari mai tânără, atunci când îl porți, și este o piesă potrivită pentru inutele de zi.

Optează pentru eșarfe colorate

Dacă observi că ți-au apărut câteva riduri pe gât, nu le ascunde cu o bluză pe gât. Alege mai bine eșarfe colorate, care dau viață oricărei ținute. În plus, te fac să arăți elegantă fără efort.

Asortează ciorapii cu pantofii

Un truc care te va face să arăți mai înaltă și mai tânără este să porți ciorapi în aceeași culoare cu pantofii. De exemplu, dacă porți pantofi nude, optează pentru ciorapi în aceeași culoare, iar dacă ai pantofi negri, alege ciorapi negri. Pe lângă faptul că vor crea iluzia că ești mai înaltă cu câțiva centimetri, îți va face gleznele mai subțiri.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton