Trucul care te ajută să ai un outfit perfect

.
Știi acele breteluțe care ies din bluză când îți este lumea mai dragă? Au rolul lor – te ajută să îți prinzi hainele pe umeraș, dar pot fi foarte inestetice. Vezi cum le poți ascunde.

Când îți pui hainele în șifonier, breteluțele sunt perfecte, pentru că te ajută să le așezi frumos. Le găsești la rochii și la bluze și au rolul de a preveni piesele vestimentare să cadă de pe umeraș. Dacă vrei ca hainele tale să nu se uzeze, ar trebui să nu le tai. Unele persoane le leagă de bretelele de la sutien, pentru a le ascunde, însă nu este un truc eficient, pentru că tot ajung să iasă la suprafață.

Cel mai simplu mod de a le ține departe de ochii lumii este să iei un ac cu ață și să coși acele breteluțe de bluză. Fă-o astfel încât să nu rămână urme pe partea cealaltă a bluzei sau rochiei. Nu se știe când va trebui să îți pui piesa vestimentară pe umeraș și vei avea nevoie de breteluțele respective.

Citește și: Cum îți distrugi hainele fără să știi

Dacă nu îți place să coși, poți fixa bretelele pentru umerașe de rochie sau bluză cu ajutorul unui ac de siguranță. Iar dacă nu crezi că ai nevoie de acele bretele, le poți tăia. Lasă-le, însă, dacă piesa vestimentară este dintr-un material prețios, pentru că au fost puse acolo cu un motiv.

Sursa foto: 123rf.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton