Coaja de castravete conține aproape întreaga cantitate de antioxidanți, fibre și potasiu care se găsește în legume. Este bogată și în vitamina K, așa că nu mai curăța castravetele la următoarea salată.
Cojile de kiwi
Poate nu te-ai gândit niciodată să mănânci coaja de kiwi, dar potrivit worldhealthinfo.net, este foarte sănătoasă și ar trebui consumată. Conține mai multe flavonoide, antioxidanți și vitamina C decât fructul în sine, așa că încearcă să îl speli bine și să îl mănânci precum o piersică.
Coaja de vinete
Coaja de vinete conține nasunină, un antioxidant puernic, ce protejează împotriva cancerului cerebral și reduce efectele îmbătrânirii.
Coaja de morcovi
Coaja de morcovi conține cea mai mare concentrație de fitonutrienți, așa că încearcă să nu o arunci. Spală bine morcovul și consuma-l cu tot cu coaja.