Top 5 culori potrivite pentru brunete

.
Brunetele sunt pasionale și seducătoare și își pot întări aceste arme, dacă poartă culorile care li se potrivesc. Am alcătuit pentru tine un top 5 al celor mai potrivite nuanțe pentru brunete.

1. Roz

Toamna vezi o mulțime de ținute în nuanțe închise, dar dacă ești o fashionistă adevărată, nu vei fugi de nuanțe aprinse. Brunetele arată foarte bine în roz și nu te gândi că este o culoare potrivită doar pentru primăvară – vară. O poți purta și toamna, câtă vreme nu o îmbraci din cap până în picioare. Optează cu încredere pentru jachete, pulovere sau rochii roz. Dacă vrei să fii sigură că nu dai greș, alege o singură piesă roz, iar pentru celelalte haine optează pentru negru, gri sau ivoriu. În acest sezon se poartă combinațiile de roz cu muștar, roșu, albastru ori kaki.

2. Galben deschis

Galbenul deschis este o altă culoare care se potrivește de minune brunetelor. O poți combina fără probleme cu nuanțe de bej, kaki sau crem. Dacă optezi pentru un pulover galben deschis, de exemplu, îl poți asorta cu blugii tăi preferați și un palton gri.

Marion Cotillard

3. Navy-blue

Navy-blue este o culoare foarte potrivită pentru brunete, chiar dacă ți se poate părea o combinație prea dură. Partea bună este că această culoare poate fi purtată cu aproape orice nuanță, inclusiv negru. Cel mai bine arată, însă, cu roz, crem și orice altă nuanță de albastru.

Rosario Dawson

4. Roșu

Roșul se potrivește oricărei nuanțe de păr, dar parcă brunetele strălucesc când o poartă. Este una dintre culorile acestui sezon, așa că poart-o cu încredere.

5. Alb

Dacă ești brunetă și porți alb, vei crea un contrast foarte reușit. În plus, este una dintre culorile vedetă din această iarnă. Se poartă mai ales paltoanele albe, care completează perfect cam orice ținută.

Sursa foto: northfoto.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton