Top 4 materiale pe care să le porți în această vară

.
Materialele pe care le porți sunt foarte importante vara, pentru că dacă nu le alegi cum trebuie, s-ar putea să fii copleșită de căldură. Vezi ce este indicat să porți în zilele toride.

Inul este un materialul lejer, care curge pe lângă corp și nu se lipește de piele. Este, poate, cel mai indicat pentru anotimpul fierbinte, deoarece este foarte răcoros. Poți purta rochii, fuste, cămăși sau pantaloni de in, pentru că nu sunt doar confortabili, ci și foarte chic.

Dantela este un material prețios, însă dacă o combini cu piese casual, o poți purta și ziua. Ai grijă să nu alegi piese din dantelă sintetică, pentru că te vei topi de cald. O rochie din dantelă albă este cea mai bună alegere pentru zilele de vară!

Un alt material indicat pentru vară este bumbacul. Fiind natural, permite circulația aerului și absoarbe și îndepărtează umezeala cauzată de transpirație. Alege nuanțe deschise, pentru că astfel vei rezista mai bine în soare.

Piesele croșetate sunt, de asemenea, potrivite pentru vară. Sunt confortabile și permit pielii să respire atunci când temperaturile cresc. Ține cont că materialele sintetice te fac să transpiri mai mult și favorizează apariția ciupercilor de piele.

Sursa foto: Shutterstock.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton