Ținute care îți schimbă starea de spirit

.
În zilele posomorâte de iarnă îți poți schimba starea de spirit cu ajutorul hainelor. Vezi care sunt cele mai bune alegeri vestimentare, potrivit științei.

Dacă ești obosită…

Când simți că nu ai energie, poartă roșu, pentru că te face să te simți mai bine. Un studiu din 2005 a arătat că echipele sportive care poartă echipamente roșii obțin mai multe victorii, așa că alege cu încredere această culoare. Poate fi o bluză, o fustă sau chiar o pereche de botine în această culoare, te vei simți imediat mai bine.

A photo posted by Pink Peonies (@rachparcell) on

Dacă ești anxioasă…

Cea mai bună alegere în astfel de momente este albastrul. În aplus, această culoare are un efect relaxant și asupra celor din jur, potrivit glamour.com. Un studiu a arătat chhiar că nuanțele de albastru scad tensiunea arterială, așa că poart-o cu încredere.

Dacă ești deprimată…

Depresia îți trece mai repede dacă porți galben, o nuanță care te face fericită. Un studiu al cercetătorilor olandezi a arătat că galbenul îi face pe ceilalți să aibă sentimente pozitive.

A photo posted by Pam Hetlinger (@pamhetlinger) on

Dacă nu te poți concentra…

Când nu reușești să te concentrezi, poartă ceva verde. Te va ajuta să te calmezi și să îți găsești echilibrul. Nu trebuie să alegi nuanțe deschise de verde, poți alege și tonuri mai potolite.

A photo posted by Camille Charrière (@camtyox) on


Sursa foto: Hepta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton