Tendințele primăverii pentru orice siluetă

.
În mod normal, nu ar trebui să urmezi tendințele, pentru că cel mai important este să îți găsești haine potrivite siluetei tale. Anul acesta, însă, poți fi în pas cu moda, pentru că am găsit trei tendințe care se potrivesc oricărei siluete.

Pantalonii evazați

Pantalonii skinny au avut vremea lor! Anul acesta se vor purta cei evazați, inspirați din stilul anilor 70. Partea cea mai bună este că acest model se potrivește oricărei siluete și este foarte versatil. Pantalonii evazați pot fi purtați atât cu tricouri simple, cât și cu bluze sau cămăși elegante. Un cardigan sau un sacou va completa perfect orice ținută cu pantaloni evazați.

pantaloni evazati

Ținutele într-o singură culoare

Ținutele într-o singură culoare nu s-au demodat nicidoată, dar anul acesta vor fi foarte populare. Dacă ești mai plinuță, alege o culoare închisă, nu neapărat negru, și poart-o din cap până în picioare. În cazul în care ți se pare un outfit plictisitor, poți alege câteva accesorii colorate.

tinuta o singura culoare

Imprimeul floral

Imprimeul floral revine în fiecare primăvară și se potrivește oricărei siluete, câtă vreme alegi modelul potrivit. Cel cu flori mici este indicat, când vrei să ascunzi anumite imperfecțiuni ale siluetei tale.

imprimeu floral

Sursa foto: Northfoto.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton