Tendințe pe care să le urmezi la 30 de ani

.
Vârsta nu este decât un număr și nu ar trebui să încetezi niciodată să porți ce îți place. Sunt, însă, câteva tendințe pe care le poți urma când ai trecut de 30 de ani.

Jacheta fără mâneci

Jacheta fără mâneci este o piesă îndrăzneață, care poate completa atât o ținută cu pantaloni, cât și una cu rochie. O poți alege când ți se pare că outfit-ul tău este prea simpli sau are o notă casual, pentru că va da un aer elegant chiar și dacă porți teniși. Este foarte versatilă, mai ales dacă alegi o nuanță neutră. Nu trebuie să o porți numai cu haine fără mâneci, pentru că se potrivește și cu un pulover sau o rochie cu mâneci lungi.

Haina fara maneci

Rochia pulover

Rochia pulover este o piesă clasică, care nu trebuie să îți lipsească din garderobă. Este foarte versatilă și poate fi purtată cu tocuri, la birou, sau cu teniși, în weekend-urile în care vrei să te simți confortabil. Pantofii Oxford o completează la fel de bine. Alege-ți modele în culori neutre, pentru că o poți purta în mai multe feluri și nu trebuie să depui un efort pentru a o combina.

rochie tricotata

Cerceii lungi

Cerceii lungi dau personalitate oricărei ținute. Sunt eleganți și foarte chic, iar când îi porți, este indicat ca celelalte accesorii să fie cât mai simple. Sunt perfecți mai ales pentru ținutele pentru birou, pentru că au un aer sofisticat.

cercei

Rochia pe umeri

Rochia pe umeri ar trebui să o înlocuiască, în această toamnă, pe cea cu bretele. Este foarte sexy, fără a expune, însă, multă piele. Este mai potrivită pentru zilele de vară, însă o poți purta și toamna, cu o vestă lungă sau cu o jachetă din piele. O pereche de botine se potrivesc perfect și vor da ținutei un aer cool!

Rochie pe umeri

Trench-ul lung

Trench-ul lung este potrivit mai ales dacă vrei să îți alungești silueta. În plus, este mult mai elegant decât trench-ul clasic și îți dă un aer de femeie sofisticată. Trench-ul se potrivește la orice ținută, de la cele pe care le porți cu teniși, la cele cu toc sau pantofi eleganți.

trench lung

Salopeta care se prinde în talie

Dacă vrei un aer prețios, fără să cheltuiești mulți bani sau să depui un efort mare, trebuie să ai în garderobă o salopetă care se prinde în talie. Este potrivită atât pentru birou, cât și pentru ieșirile în oraș, așa că nu vei simți niciodată că este o investiție de prisos.

salopeta

Sursa foto: Northfoto.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton