Tendințe din 2015 care pot fi purtate și în 2016

.
Începutul de an nu înseamnă neapărat că trebuie să îți schimbi garderoba, pentru a fi în pas cu moda. Vezi ce tendințe din 2015 pot fi urmate și în acest an.

Cizmele peste genunchi nu se vor demoda prea curând, pentru că sunt chic și comode în același timp. Dacă anul trecut s-au purtat cu fuste și rochii, anul acesta le poți combina cu blugi skinny și o bluză cu imprimeuri. O astfel de combinație este mult mai curajoasă!

A photo posted by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on

Iar dacă vrei să duci cizmele peste genunchi la un alt nivel, alege unele colorate și poartă-le cu fuste scurte sau rochii!


Și carourile rămân în tendințe în 2016! Dacă vrei să atragi atenția, poartă o salopetă cu acest imprimeu!

A photo posted by by Danielle (@weworewhat) on

Citește și: Tendințe în modă care trebuie să dispară în 2016 Ținutele din denim sunt de fiecare dată pe val! Anul acesta renunță la clasica combinație cămașă din denim și blugi și alege o geacă și o fustă din acest material. Vei arăta foarte cool!


Blugii rupți sunt perfecți pentru zilele în care primează confortul, dar dacă vrei să arăți și bine, alege o pereche de pantaloni rupți de la glezne.

A photo posted by Jane Aldridge (@seaofshoes) on

Fusta creion este o piesă clasică, dar în 2016 îți propunem să alegi modele ceva mai interesante, cu detalii supradimensionate! Nu ai cum să treci neobservată cu o astfel de ținută!

A photo posted by Mary Seng (@happilygrey) on


Sursa foto: Hepta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton