Reguli vestimentare de care să ții cont când călătorești

.
Când mergi într-o călătorie, confortul este secretul unei ținute reușite. Îți dăm câteva sfaturi care te vor ajuta să arăți bine și să te simți comod când călătorești.

Simte-te confortabil!

Când circuli câteva ore cu autobuzul, trenul sau avionul, asigură-te că te simți bine în hainele pe care le porți. O pereche de blugi boyfriend sau skinny, un pulover și o pereche de pantofi sport sau mocasini sunt tot ce ai nevoie pentru a-ți compune ținuta. Dacă îți este frig, alege și un trench sau jachetă din piele și ești pregătită de călătorie.

Poartă mai multe straturi de haine

Un cardigan, o jachetă din piele și un tricou vor arăta foarte bine și te vor ajuta să te simți confortabil. Compune-ți ținuta din mai multe straturi de haine, pentru un look chic! Am găsit pe Instagram o ținută de la care te poți inspira.

Nu purta multe accesorii

Dacă ai coliere, cercei care atârnă, inele și brățări, există un risc mare să te simți incomod . În plus, te agăți de bagaje sau de ceilalți oameni alături de care călătorești. Accesorizează-ți ținuta cu bijuterii cât mai simple și cât mai puține.

Compune-ți ținuta din piese de bază

Când mergi în călătorie, alege piese cât mai simple, care îți compun baza garderobei. O bluză gri și o pereche de blugi sau pantaloni negri, un pulover și o pereche de jeans sunt combinațiile perfecte pentru când pleci la drum. Nouă ne place această ținută, compusă din mom jeans, tricou alb și jachetă lungă.


Când îți compui ținuta în care vei călători, gândește-te și la machiajul pe care îl porți. Ai grijă să fie cât mai natural, pentru că rujul roșu și fardul cu sclipici nu se potrivesc cu ținuta ta simplă. Prinde-ți părul în coadă și vei arăta perfect!

Sursa foto: Hepta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton