Reguli de stil care te vor ajuta să arăți mereu bine

.
Moda se schimbă constant, de aceea nu este indicat să o urmezi cu strictețe. Îți dăm câteva reguli de stil care te vor ajuta să arăți mereu bine.

Poartă culori!

Culorile fac ziua mai frumoasă, așa că poartă-le cu încredere. Dacă nu știi cum să le combini, iar o nuanță aprinsă și combin-o cu una neutră, precum alb, negru, gri sau crem. O altă metodă prin care poți da viață ținutei tale este să porți accesorii colorate.

Botinele se poartă tot timpul anului!

Nu te gândi că botinele trebuie să stea uitate în timpul verii! Le poți purta fără probleme și în zilele călduroase, cu rochii casual. Asigură-te că ai în colecția de încălțăminte botine în cât mai multe culori. Negru și crem sunt un must-have!

Combină piese moderne cu unele clasice!

Nu te gândi că fiecare piesă care îți compune ținuta trebuie să urmeze tendințele. Pentru un aer cool, combină haine noi cu unele clasice. O astfel de formulă nu dă niciodată greș!

Evită excesele!

Dacă hainele tale ți se par prea largi, prea mulate sau prea scurte, probabil așa este, așa că renunță la ele. Piesele care nu ți se potrivesc îți dau un aer neîngrijiti, așa că fii foarte atentă cum te îmbraci.

Fii atentă la echilibrul ținutei!

Nu arăta niciodată orea mullt! Dacă alegi decoletul, acoperă-ți picioarele și invers. Vei avea, astfel, un aer elegant!

Poartă haine de calitate!

Când îți compui garderoba, ține cont că cel mai mult contează calitatea, nu cantitatea! Pe lângă faptul că rezistă mai mult, hainele un pic mai scumpe au și un aer elegant și se așază mai bine pe tine. În loc să îți cumperi multe haine ieftine, investește în piese de bază, dar ceva mai scumpe. Și cumpără întotdeauna ce îți place, nu ce se poartă, pentru că astfel vei fi sigură că nu faci investiții de prisos.

Nu te chinui prea mult să arăți bine!

Ținutele tale trebuie să fie impecabile, însă ai grijă să nu dai impresia că ai stat două ore în fața oglinzii, înainte să ieși din casă. Un look reușit este cel care pare compus fără efort. Iar simplitatea este cea mai sigură cale prin care poți reuși asta.

Fii tu însăți!

Poartă întotdeauna haine în care te simți bine și care se potrivesc stilului tău. Vei părea, astfel, sigură pe tine și vei arăta bine. Investește timp și află ce îți place, dă-ți seama ce este pentru tine și conturează-ți un stil propriu, care nu poate fi copiat.

Sursa foto: Hepta.ro.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton