Piese must-have pentru sărbătorile de iarnă

.
Sărbătorile de iarnă nu înseamnă doar petreceri, ci și alergat prin magazine după cadouri și călătorii dintr-un oraș în altul. Pentru asta, ai nevoie de câteva piese vestimentare care te vor ajuta să ai o vacanță stylish.

Indiferent care îți sunt planurile, hainele foarte groase nu trebuie să îți lipsească din garderobă. Un pulover tricotat și pe gât, o pereche de ghete îmblănite și o geacă cu guler de blană te vor ajută să treci cu bine peste zilele geroase.

Piese must-have pentru iarnă.

Sărbătorile de iarnă înseamnă și multe invitații la petreceri, așa că ai nevoie de o rochie de seară. Optează pentru piese metalizate, cu paiete, pietre sau pene, care sunt foarte la modă în acest sezon. Pentru a păstra echilbrul, alege accesorii cât mai simple.

Rochii pentru petrecerile de sarbatori.

Știm că roșul este culoarea Crăciunului, dar din garderoba ta de sărbătoare nu trebuie să lipsească ceva negru. Este cel mai simplu mod prin care poți arăta chic, în timpul întâlnirilor cu prietenii sau familia.

Haine negre pentru iarna.

În această perioadă, vei cheltui sume importante, așa că, dacă ai de gând să investești în haine, alege piese care pot fi purtate și după sărbători. Un pulover într-o culoare neutră, o pereche de botine cu imprimeu leopard sau un palton gri sunt cele mai bune alegeri.

Palton si ghete cu imprimeu leopard.

Sursa foto: northfoto.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton