Piese din denim care nu trebuie să îți lipsească în această primăvară

.

Denimul este unul dintre cele mai versatile materiale și se potrivește oricărei siluete. Vezi în ce merită să învestești în această primăvară.

Dacă anul trecut s-au purtat blugii skinny și cei boyfriend, anul acesta este momentul celor evazați să iasă în față. Se potrivesc oricărei siluete și pot fi purtați atât cu piese casual, cât și cu unele elegante. Avantajul acestui model este că nu se demodează niciodată, așa că nu vei regreta dacă îl vei include în colecția de blugi.

Fusta de blugi este o altă piesă vedetă în această primăvară. Dacă îți place stilul anilor 70, alege una midi, iar dacă vrei să ai un aer ceva mai modern, optează pentru una scurtă.

Salopeta din blugi este în tendințe de câteva sezoane și nu pare să se demodeze. Poart-o cu teniși când ieși cu prietenii, iar seara alege o pereche de stiletto. Nu vei avea cum să dai greș cu o astfel de combinație!

Am căutat pentru tine în magazine și am ales piesele din blugi care nu ar trebui să îți lipsească. Vezi detalii în galeria foto.

Sursa foto: Northfoto.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton