Învață de la vedete cum să te îmbraci când călătorești

.

Când pleci undeva, ai nevoie de o ținută chic, dar confortabilă în același timp. Am găsit 5 vedete de la care te poți inspira fără probleme când pleci la drum.

Miranda Kerr iubește rochiile feminine și vaporoase, așa că nu este de mirare că nu renunță la ele nici când călătorește. Ne place cum a combinat rochia H&M cu geantă de designer și teniși.

Miranda Kerr

Rosie Huntington-Whiteley preferă piesele simple, în culori neutre și fără imprimeuri. Pentru această ținută, a optat pentru o pereche de blugi skinny, un tricou alb și o jachetă. Actrița este adepta stilului elegant și nu renunță la tocuri nici când călătorește.

Rosie Huntington-Whiteley

Gigi Hadid știe cum să atrate chic și să se simtă confortabil în același timp. Ne place combinația de pantaloni până la glezne, crop-top și vestă lungă.

Gigi Hadid

O ținută asemănătoare a purtat și Kendall Jenner. Modelul a optat pentru o pereche de pantaloni cu talie înaltă și un crop-top.

 

Kendall Jenner

Irina Shayk a ales o salopetă foarte confortabilă, o pereche de teniși și o geantă care a dat o pată de culoare ținutei.

Irina Shayk

 

Sursa foto: Hepta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton