Cum să te îmbraci ca Audrey Hepburn

.

Când vine vorba de stil, nimeni nu o poate egala pe Audrey Hepburn. Este una dintre cele mai elegante femei ale tuturor timpurilor și a inițiat numeroase tendințe
Dacă vrei să te inspiri din stilul impecabil al lui Audrey Hepburn, trebuie să ai în garderobă mica rochie neagră. Îi poți da un aer modern, purtând-o cu o jachetă de piele și o pereche de balerini.
Cum să te îmbraci ca Audrey Hepburn
Bluza în dungi era una dintre piesele preferate ale actriței Audrey Hepburn. O poți purta cu o pereche de pantofi până la glezne și un trench.
Cum să te îmbraci ca Audrey Hepburn
Înainte de Audrey Hepburn, carourile erau asociate cu Vestul Sălbatic. Ea le-a purtat, însă, cu încredere și le-a transformat în unul dintre cele mai versatile imprimeuri.
Cum să te îmbraci ca Audrey Hepburn
Audrey Hepburn era îndrăgostită de piese simple. Dacă vrei să ai un stil asemănător cu al celebrei actrițe, asigură-te că nu îți lipsește din garderobă puloverul negruCum să te îmbraci ca Audrey Hepburn.

Puloverul pe gât a fost una dintre piesele preferate ale lui Audrey Hepburn. Investește în unul, mai ales că este un must-have în acest sezon.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton