Idei de ținute de toamnă pentru grăsuțe

.
Nu trebuie să ai o siluetă perfectă ca să arăți bine. Îți dăm câteva idei de ținute de toamnă, perfecte pentru femeile plinuțe.

Toamna aceasta se poartă fusta scurtă din denim cu nasturi în față. Dacă nu ești mulțumită de silueta ta, poți alege o fustă până la genunchi, pe care să o porți cu ciorapi colorați și cămașă. O geantă colorată va completa perfect ținuta!

A photo posted by Ragini R (@kittehinfurs) on

O ținută alb-negru avantajează orice siluetă. Dacă vrei să o faci mai interesantă, o poți accesoriza cu piese colorate.


Blugii sunt potriviți pentru orice siluetă. Dacă ai câteva kilograme în plus, alege un model cu talie înaltă. Poartă-i cu o bluză pe gât, pentru un aer inspirat din anii 70.

Cizmele peste genunchi nu trebuie să îți lipsească din garderoba de toamnă-iarnă. În zilele frumoase pot fi purtate cu o rochie-cămașă sub genunchi!


Dacă vrei să ascunzi kilogramele în plus, poți purta mai multe straturi de haine. Fashionistele mai plinușe se folosesc des de acest truc!

A photo posted by Allison Teng (@curvygirlchic) on

O pereche de pantaloni mulați vor arăta foarte bine cu o cămașă lungă și un pulover! Pălăria și botinele sunt accesoriile perfecte pentru o astfel de ținută!


Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac femeile plinuțe este că fug de culoare! Poart-o în partea pe care vrei să o scoți în evidență și vei atrage atenția de la imperfecțiuni.

A photo posted by @gabifresh on

O rochie feminină, în formă de A, se potrivește de minune siluetei voluptoase. Poart-o cu o jachetă din piele și botine, dacă este prea frig pentru sandale.


Sursa foto: 123rf.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton