Haine pe care nu ar trebui să le porți niciodată

.
Sunt unele piese vestimentare pe care nimeni nu ar trebui să le aibă în garderobă, indiferent de siluetă. Vezi care sunt.

Blugi cu talie foarte joasă

Blugii sunt piese foarte versatile, care se regăsesc în garderoba oricărei femei. Nu este, însă, recomandat să porți astfel de pantaloni cu talie foarte joasă. Pe lângă faptul că riști să îți expui lenjeria intimă de câte ori te apleci, îți vor scoate la iveală și imperfecțiunile din zona abdomenului. Alege mai bine blugii cu talie înaltă, pentru că acest model creează iluzia unei siluete clepsidră și vei arăta foarte bine.

Colanți

Colanții pot fi purtați iarna, pe sub blugi sau alți pantaloni, ori la sală, însă nu este indicat să ieși în public cu ei, chiar dacă ai o siluetă perfectă. Colanții sunt creați să fie purtați cu rochii sau cu bluze foarte lungi, care îți acoperă în totalitate șoldurile, și în niciun caz nu ar trebui să îi alegi la muncă.

Pantaloni foarte, foarte scurți

Pantalonii foarte, foarte scurți sunt extrem de vulgari și nu sunt potriviți în niciun moment al zilei. Dacă ai, totuși, o astfel de pereche de pantaloni, poartă-i doar prin casă!

Citește și: 5 greșeli de stil care pun bărbații pe fugă

Topuri scurte

Topurile scurte au fost la modă acum două veri, însă a venit momentul să le scoți din garderobă. Chiar dacă ai un abdomen perfect, purtarea lor arată că vrei cu orice preț să ieși în evidență și nu ai cum să fii luată în serios cu o astfel de ținută.

Bluze cu decolteu foarte adânc

Chiar dacă preferi hainele foarte sexy, nu înseamnă că trebuie să expui cât mai multă piele, pentru că vei arăta vulgar. Renunță la bluzele cu decolteu foarte adânc și alege unele ceva mai discrete.

Haine în culori neon

Culorile neon sunt detestate de bărbați și mereu criticate de editorii de modă. Piesele în aceste nuanțe nu arată bine în nicio combinație, așa că lasă-le deoparte, dacă le ai în garderobă.

Sursa foto: 123rf.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton