Haine care te fac să fii mai atrăgătoare

.
Să arăți bine este o adevărată știință! Și pentru că vrem să te convingem de asta, îți dăm câteva sfaturi care te vor ajuta să fii mai atrăgătoare. Și toate sunt demonstrate științific!

Pantofii cu toc

Un studiu publicat în revista „Arhivele Comportamentului Sexual” și citat de whowhatwear.com arată că tocurile înalte cresc nivelul de atractivitate al femeilor. Cercetările au demonstrat chiar că cele care poartă tocuri au mai multe șanse să fie abordate decât cele care preferă să se simtă confortabil și să poarte pantofi cu talpă plană. Din colecția de pantofi cu toc nu trebuie să îți lipsească cei nude și cei negri!

Hainele roșii

Nu este nicio surpriză că femeile care poartă roșu sunt percepute ca fiind mult mai atrăgătoare decât cele care aleg alte culori. Numeroase studii au arătat că niciun bărbat nu poare rezista în fața acestei culori. Efectul este mai mare dacă porți roșu în partea de sus, așa că alege rochii, salopete sau bluze în această nuanță.

Rochia neagră

Chiar dacă nu există studii care să confirme puterea rochiei negre, specialiștii în modă dau asigurări că este o cale sigură spre ochii unui bărbat. Un sondaj a arătat că cinci din cinci bărbați privesc de două ori o femeie care poartă o rochie neagră, așa că ai toate motivele să incluzi această piesă în garderobă. Dacă vrei să arăți imposibil de ignorat într-o rochie neagră, alege modele elegante, cu linii simple, și evită-le pe cele foarte scurte, mulate și foarte decoltate.

Rochiile și topurile fără mâneci

Poate te simți mai comod în bluze și rochii cu mâneci, dar bărbații au altă părere. Un studiu al cercetătorilor de la Universitatea New South Wales a arătat că bărbații sunt foarte atrași de brațele femeilor și vor să le vadă. Include, așadar, în garderobă bluze și rochii fără mâneci, cu bretele sau fără, pentru un look foarte sexy.

Rochiile pe corp

Nimic nu este mai sexy decât o rochie care îți dezvăluie formele corpului, fără a expune prea multă piele. Cercetătorii din Noua Zeelandă au descoperit că bărbații se dau în vânt după silueta clepsidră, cu bust și șolduri voluminoase. Dacă intri în această categorie, nu ezita să porți rochii mulate, care să îți arate punctele tari. Ai grijă să nu alegi rochii scurte, pentru că vei părea vulgară, și optează pentru o lungime medie sau lungă.

Sursa foto: Hepta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton