Greșeli vestimentare pe care să le eviți la școală

.
Când te îmbraci pentru școală, ține cont că nu este nevoie să expui multă piele sau să porți haine foarte mulate pentru a arăta bine. Vezi care sunt cele mai mari greșeli vestimentare pe care riști să le faci la școală.

Expui prea multă piele

Oricât de bine ai arăta, nu ai nicio scuză să porți haine care îți lasă abdomenul la vedere, bluze foarte decoltate sau fuste foarte scurte. Sexy nu înseamnă vulgar, dar dacă asta nu te convinge să te îmbraci decent, fă-o din respect pentru profesorii tăi. O ținută foarte decoltată nu te face mai frumoasă, ci doar arată că vrei multă atenție.

Îți scoți în evidență defectele

Nu trebuie să ai o siluetă perfectă, pentru a arăta bine, ci trebuie doar să îți alegi hainele potrivite. Evită blugii cu talie joasă sau bluzele scurte dacă ai câteva kilograme în plus în zona abdomenului, pentru că nu vei face decât să atragi atenția în acea parte.

Porți prea multe accesorii

Tuturor ne plac bijuteriile, dar dacă porți prea multe, s-ar putea să semeni mai mult cu un pom de Crăciun decât cu o femeie elegantă. Dacă vrei să porți cercei mari, renunță la inele, coliere, brățări și curele. O singură bijuterie care iese în evidență este de ajuns, celelalte trebuie să fie cât mai subtile.

Te îmbraci pentru ceilalți

La vârsta asta, ai tendința de a purta ce crezi că le-ar plăcea celorlalți și ignori ce ți se potrivește. Când alegi, însă, haine în care nu te simți bine, transmiți asta și nu ești foarte încrezătoare în tine. Dacă te simți bine în teniși și blugi, poartă asta! Nu trebuie să urmezi tendințele pentru a te îmbrăca bine, ci să ai un stil propriu!

Porți foarte mulțu ciorapi colorați!

Ciorapii sunt un must-have toamna și iarna, dar nu exagera! Dacă nu mai ai 10 ani, nu ai niciun motiv să porți ciorapi colorați sau cu modele! Rămâi la ciorapii negri. Sunt simpli și merg la orice, nu prea ai cum să dai greș!

Porți pantofi foarte înalți!

Știm că vrei să pari mai înaltă decât ești, dar nu înseamnă că trebuie să mergi la școală cu pantofii pe care îi porți când ieși în club. Pe lângă faptul că sunt incomozi, te vor face să arăți vulgar. Balerinii, pantofii cu toc gros sau pantofii Oxford sunt mult mai potriviți pentru școală.

Sursa foto: 123rf.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton