Greseli vestimentare pe care femeile le fac in fiecare vara

.
Oricât de atente am fi, tot ne mai scapă unele greșeli, atunci când ne alegem ținutele. Ne-am gândit, astfel, să îți spunem ce să eviți în această vară, ca să arăți impecabi

l.

Arăți prea multă piele!

Știm cât de neplăcute sunt zilele caniculare, dar nu le folosi ca scuză să îți expui corpul. O pereche de pantaloni scurți, purtată cu un crop-top, nu arată sexy decât dacă mergi la plajă. În rest, s-ar putea să arăți vulgar, mai ales dacă nu mai ai chiar 20 de ani. O rochie lungă, din bumbac, este o alegere sigură, care te va proteja de căldură.

Porți bluze prea scurte

Ne plac crop-top-urile și se poartă în continuare în această vară, însă nu le purta dacă nu ai o talie perfectă. Colăceii care s-ar putea ivi pe sub ele nu sunt deloc sexy! Alege mai bine piese vestimentare care îți ascund acea parte și scoate-ți în evidență zonele de care ești mândră.

Exagerezi cu accesoriile

Accesoriile dau personalitate unei ținute, însă nu purta prea multe! Dacă alegi un colier statement, asigură-te că ținuta ta este simplă, iar restul bijuteriilor sunt discrete.

Porți haine prea mulate

Oricât de mândră ai fi de corpul tău, nu este indicat să îl îmbraci în haine mulate. Alege piese vestimentare ceva mai relaxate, care îți lasă corpul să respire.

Sursa foto: Northfoto.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton