Greșeli pe care le fac fashionistele de sărbători

.
Fashionistele au cele mai multe probleme când vine vorba de cumpărăturile de sărbători. În loc să investească în cadouri, ajung acasă cu numeroase rochii pentru ele, pentru petrecerile de Crăciun și Revelion. Dacă nu vrei să intri în această categorie, află ce trebuie să faci.

Crăciunul este perioada din an în care trebuie să te gândești și la ceilalți, dar dacă tu nu ți-ai luat, încă, rochia de Revelion, riști să îți dai toți banii pe ținutele tale. Cel mai bine este să îți faci un plan: decide ce sumă vei cheltui pentru ceilalți și pentru tine și nu te abate de la ea.

Nu-și fac o listă de cumpărături

Înainte să pleci prin magazine, fă-ți o listă și respect-o. Dacă îți cauți rochie, stai departe de magazinele de pantofi, dacă nu mai ai nevoie de accesorii, nu mai intra în magazine care te ademenesc cu astfel de produse. În caz contrar, îți va fi greu să te limitezi la ce ai nevoie.

Cheltuie mai mult decât își permit

Gândește-te cât ai de gând să cheltui pentru fiecare cadou și limitează-te la suma respectivă. Este imposibil să nu găsești ce cauți, important este să ai aceeași răbdare pe care o ai când îți cauți ție pantofi.

Regretă banii pe care i-au cheltuit pentru alții

Dacă nu vrei să fii deprimată de sărbători, nu te gândi la gențile pe care le-ai putea cumpăra pentru tine cu banii pe care i-ai dat pe cadouri. Crăciunul înseamnă și sacrificiu!

Sursa foto: shutterstock.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton