Cum să te îmbraci mai bine în 2016

.
Începutul de an este momentul ideal să te decizi să pui mai mult preț pe imagine. Vezi ce să faci ca să te îmbraci mai bine în 2016.

Cumpără mai puțin

Dacă ai, deja, un șifonier plin cu haine, nu ai niciun motiv să mai investești în altele, mai ales dacă nu le-ai purtat pe multe dintre ele. Fii mai selectivă cu piesele pe care vrei să le cumperi și nu le alege decât pe cele pe care știi că le vei purta mai mult de o dată.

Poartă ce îți place

Este bine să îți cunoști silueta, ca să alegi cele mai bune haine pentru tine, însă nu înseamnă că trebuie să urmezi întocmai regulile pe care le impun experții. Nu există o singură fustă potrivită pentru silueta măr sau pară, tu știi cel mai bine ce ți se potrivește. Dacă ești mai plinuță, dar îți plac fustele creion, poartă-le cu o cămașă și un cardigan și vor arăta bine și pe tine.

Renunță la rujul roșu

Toată lumea alege rujul roșu atunci când are o ținută simplă sau când vrea să iasă în evidență. Fii tu cea care sare peste acest obicei și optează, mai bine, pentru un ruj roz pal. Poartă un machiaj cât mai natural și te vei simți mult mai bine în pielea ta.

Citește și: Tendințe care trebuie să dispară în 2016

Nu te gândi decât la tine

Nu te lăsa influențată de comentariile celorlalți, care nu înțeleg de ce îți plac pantalonii evazați. Tu știi cel mai bine ce îți place și ce ți se potrivește, iar cele mai multe persoane nu ies din blugi și tricou, așa că nu emit păreri tocmai avizate. Poartă hainele care te fac fericită și nu ai cum să nu te simți bine.

Nu urma tendințele

Trebuie să ai o idee despre ce se poartă, însă nu este indicat să urmezi tendințele cu sfințenie. Anumite piese nu ți se potrivesc, chiar dacă sunt la modă! Fii creativă și combină haine vintage cu unele moderne, vei obține ținute inedite. Ieși din zona ta de confort și asumă-ți riscuri vestimentare, vei fi o apariție oriunde te vei duce.

Nu îți încărca ținutele

Nu degeaba se spune că mai puțin e mai mult! Alege întotdeauna culori neutre și o singură culoare aprinsă, atunci când îți compui ținuta, ca să nu pari încărcată!

Sursa foto: Hepta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton