Cum să te îmbraci la o petrecere la piscină

.
Vara este sezonul petrecerilor la piscină, așa că ne-am gândit să îți spunem cum să te îmbraci la un astfel de eveniment. Nu este deloc atât de greu precum ai crede.

Dacă ai primit o invitație la o petrecere la piscină, primul pas este să alegi hainele potrivite. Vei fi în aer liber, va fi foarte cald, așa că stai departe de blugi skinny. Ies din discuție și rochiile foarte elegante sau ținutele prea serioase, pentru că la un astfel de eveniment trebuie să te simți confortabil și să pari plină de viață. Nuanțele aprinse sau imprimeurile colorate sunt cea mai bună alegere.

La o petrecere la piscină nu ai ce să cauți cu pantofi cu toc. Sandalele cu platforme, șlapii sau sandlele cu barete sunt cea mai bună opțiune. Un alt aspect important sunt bijuteriile. Nu îți încărca ținuta cu accesorii, pentru că s-ar putea să vrei să intri în apă. Pălăriile, ochelarii de soare, accesoriile de păr și colierele cât mai simple sunt alegerile potrivite.

Cum alegi costumul de baie

La o petrecere la piscină costumul de baie este obligatoriu. Indiferent că alegi costume de baie din două piese sau dintr-una singură, important este să alegi un model potrivit siluetei tale. Dacă ai burtă, de exemplu, nu este indicat să optezi pentru costume de baie din două piese, iar dacă nu ai forme, volanele sunt cea mai bună opțiune.

Vezi în galeria foto câteva idei de ținute pe care le poți purta la o petrecere la piscină.

Sursa foto: Shutterstock.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton