Cum să te îmbraci la cumpărături

.
Când mergi la cumpărături, nu este important doar ce aduci acasă, ci și ce porți. Îți spunem noi cum să te îmbraci când pornești prin magazine și îți dăm trei idei de ținute pe care le poți încerca la următoarea ieșire.

Când mergi la cumpărături, trebuie să fii îmbrăcată cât mai comod. Dacă te vor durea picioarele sau nu te vei simți bine în pantofii pe care îi porți, nu vei mai acorda atât de multă atenție lucrurilor pe care vrei să le iei.

Este important să te simți bine în pielea ta. Studiile au arătat că atunci când ești mulțumită de ținuta ta, faci alegeri mai bune și ești mai interesată să încerci lucruri noi.

Când mergi la cumpărături, poartă haine în culori neutre. Astfel, dacă vei încerca o fustă colorată, îți vei da seama mai bine cum îți stă sau dacă îți place, când o vei combina cu o astfel de nuanță.

Pentru că temperaturile sunt scăzute, va trebui să porți și o jachetă, atunci când mergi la cumpărături. Evită materialele care se electrizează, pentru că te vei enerva, când va trebui să te dezbraci, pentru a proba lucruri noi. Fâșul, pielea sau bumbacul sunt cele mai bune alegeri.

Când mergi la cumpărături, renunță la accesorii. Nu vrei să agăți hainele noi în cercei sau coliere. Trebuie să îți fie cât mai ușor să probezi lucrurile noi.

Geanta trebuie să fie practică, să nu te încurce. Poșeta mesager este cea mai bună alegere, dar poți opta și pentru modele mai mari, câtă vreme îți lasă mâinile libere.
Vezi în galeria foto trei idei de ținute pentru momentele în care mergi la cumpărături.

Sursa foto: thinkstockphotos.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton