Cum să te îmbraci în zilele geroase

.
Oricât ar fi de frig afară, nu ai niciun motiv să nu te îmbraci bine. Îți dăm câteva trucuri care te vor ajuta să arăți perfect și în zilele geroase.

Învață să porți hainele în straturi

În sezonul rece trebuie să te perfecționezi în purtarea hainelor în straturi, pentru că este o tendință foarte populară. Este o metodă foarte practică și te ajută să te îmbraci bine chiar și când este ger afară. Un pulover pe gât, luat pe sub un pulover peste care pui un sacou și un palton te vor transforma imediat într-o fashionistă și îți va asigura confortul când temperaturile vor scădea dramatic.

Investește într-o pereche de cizme spectaculoase

Poți atrage atenția de la ținuta ta cu o pereche de cizme spectaculoase. Cele peste genunchi sunt imposibil de ignorat și îți vor da instant un aer de fashionistă. Poartă-i cu o pereche de blugi skinny sau o fustă și un pulover foarte gros.

A photo posted by NOOR (@queenofjetlags) on


Citește și: Ce să pui în ghete ca să nu îți mai înghețe picioarele

Folosește accesorii

Dacă te plictisești de haina ta de iarnă, îi poți da un aer nou cu un truc simplu – pur și simplu prinde-o în talie cu o curea. Poți face asta cu aproape orice model de haină, indiferent de siluetă.

Poartă blană artificială

Haina din blană artificială este foarte utilă când este frig afară. O poți purta cu orice, pentru că va da ținutei tale un efect „wow”.

A photo posted by Veronika Molnar (@veromolnar) on

Investește într-o căciulă interesantă

În zilele geroase, căciula nu trebuie să îți lipsească. Investește în una din blană sau cu un model interesant, care să te ajute să ieși în evidență.


Sursa foto: 123rf.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton