Cum să te îmbraci elegant dacă ești grăsuță

.
Când ai câteva kilograme în plus, este mai greu să te hotărăști cu ce să te îmbraci, când mergi la evenimente speciale. Ne-am gândit să îți venim în ajutor și să îți spunem câteva reguli care te vor ajuta să te îmbraci elegant și să arăți bine.

Alege materialul potrivit

Când ai câteva kilograme în plus, ai forme care îți dau o senzualitate aparte, dacă știi ce să porți. Este foarte important să vezi care este cea mai frumoasă parte a corpului tău și să o pui în valoare. Materialul pe care îl porți te poate avantaja sau, dimpotrivă, îți poate evidenția imperfecțiunile, așa că alege-le cu grijă. Bumbacul, tulle-ul sau jerseul ți se potrivesc cel mai bine și dau impresia că ești mai slabă. Combinația de șifon și tulle te avantajează cel mai mult, așa că nu ezita să o alegi pentru ocaziile speciale.

Poartă haine mulate

Renunță la ideea potrivit căreia nu poți purta haine mulate dacă ești plinuță. O rochie care urmărește linia corpului este perfectă pentru evenimente și te va ajuta să arăți perfect. Încearcă, însă, să aplici această regulă și la ținutele de zi. O pereche de pantaloni și o cămașă îți vor sta mult mai bine decât un pulover larg și o fustă lungă.

Alege imprimeurile

Imprimeurile sunt o alegere foarte bună, când vrei să te îmbraci elegant. Ai grijă, însă, să optezi pentru unele cât mai mari, pentru că altfel riști să arăți cu câteva kilograme în plus.

Ai încredere în tine!

Cel mai frumos accesoriu este încrederea în tine! Dacă vei fi sigură pe tine, nu ai cum să nu fii frumoasă!

Sursa foto: Northfoto.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton