Cum să te îmbraci ca o femeie modernă

.
Să te îmbraci ca o femeie modernă nu înseamnă, neapărat, să urmezi îndeaproape tendințele. Află câteva trucuri care te vor ajuta să arăți mereu în pas cu moda.

Fusta midi este una dintre acele piese vestimentare care îți dau un aer elegant și sofisticat, în momentul în care le îmbraci. Poate fi purtată atât ziua, cât și noaptea, iar dacă ai curaj să încerci lucruri noi, o poți combina atât cu pantofi cu toc, cât și cu pantofi sport. Include-o în garderobă și poart-o de câte ori ești în pană de idei. Orice top este potrivit, de la pulovere tricotate, la tricouri simple din bumbac.

Adaugă o pată de culoare!

Una dintre cele mai comune greșeli pe care le fac femeile este să poarte doar culori închise. Pe lângă faptul că ținutele în nuanțe închise pot deveni foarte ușor plictisitoare, te fac să pari cu câțiva ani mai în vârstă. Dacă îți este teamă să porți nuanțe aprinse, alege o geantă colorată, care îți va da un aer modern.

Poartă ochelari supradimensionați!

Dacă trebuie să porți ochelari, alege modele supradimensionate, pentru că îți vor da un aer tineresc. În plus, vor ascunde cearcănele sau orice alte semne ale unei nopți nedormite.

Alege puloverele pe gât

Iarna nu ai motive să te ascunzi sub haine groase și închise la culoare. Un pulover pe gât din cașmir este o piesă confortabilă și foarte chic. Poate fi purtat atât cu blugi, cât și cu fuste, așa că nu ezita să îl incluzi în garderobă.

Poartă ruj roșu

Rujul roșu este cea mai simplă metodă de a părea la modă și elegantă în același timp. Poate fi purtat și ziua, așa că nu aștepta evenimente speciale pentru a-l folosi!

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton