Mic dejun: terci de ovăz, cu jumătate de lingură de scorțișoară și fructe tăiate mărunt. Poți amesteca totul cu semințe de in, de floarea-soarelui, de dovleac și de susan. Gustare: Un fruct de sezon și o mână de caju. Prânz: o salată din 200 de grame de năut, 3 inimi de anghiare marinate, ½ de lingură de semințe de susan, ½ lingura de ulei de susan și sucul de la ¼ lămîie. Gustare: măsline și un fruct. Cină: supa lui Patrick Holford (vezi ziua 2).
Ziua 8
Mic dejun: o felie de pâine prăjită și unt de arahide bio. Gustare: un măr și o mână de caju. Prânz: Supă de morcovi și linte (vezi ziua 3) sau o supă de praz, fasole și cartofi (vezi ziua 6). Gustare: Porumb baby și hummus. Cină: ardei copți, umpluți cu ciuperci și muguri de pin și o salată mare.
Ziua 9
Mic dejun: un smoothie cu amestec de semințe. Gustare: semințe de dovleac prăjite. Prânz: o bucată de somon cu 75 de grame de linte fiartă, o lingură de bulion și o salată mare din legume verzi. Gustare: măsline și un fresh sau un smoothie. Cină: 75 de grame de quinoa fiartă în apă cu sare. O poți mânca alături de legume coapte, precum jumătate de cartof dulce, ½ de ceapă roșie, ½ ardei, un cățel de usturoi pisat și amestec de semințe.