Mic dejun: Salată de fructe și semințe de floarea-soarelui, susan, dovleac și in. Gustare: o pară și o mână de nuci pecan. Prânz: un sandwich cu somon, pâine integrală de secară, o frunză de salată și amestec de semințe. Gustare: guacamole cu legume crude. Cină: Supă de praz, fasole și cartofi. Ai nevoie de o lingură de ulei de măsline, doi căței de usturoi pisați, 2 fire de praz, tăiat mărunt, 2 cartofi medii, 600 de ml de apă, 410 grame de fasole din conservă și piper. Fierbe totul pentru 15 minute. Desert: un bol mic cu budincă de orez și o linguriță de gem de fructe.
Ziua 6
Mic dejun:cereale integrale cu fructe și amestec de semințe. Gustare: Semințe de floarea soarelui și de dovleac prăjite și un fruct. Prânz: Supa de praz, fasole și cartofi care ți-a rămas de ieri. Gustare: hummus cu legume crude. Cină: Fasole cu salată de anghinare.
Pentru salată, ai nevoie de un cățel de usturoi pisat, jumătate de ceapă roșie, o lingură de ulei de măsline, 125 de grame de roșii cherry, o lingură de bulion, 200 de grame de boabe de leguminoase amestecate, 3 inimi de anghinare, o lingură de măsline negre și frunze de busuioc proaspăt.