Mic dejun: 40 de grame de terci de ovăz, cu jumătate de lingură de scorțișoară și fructe tăiate mărunt. Gustare: un avocado tăiat felii, cu zeamă de lămâie. Prânz: Vinete și fasole înăbușite. Pune într-o oală ½ de linguriță de ulei de măsline, ½ de cățel de usturoi pisat, ½ de ceapă, ¼ de vânătă, ½ lingură de bulion și 200 de grame de fasole. Poți servi această gustare cu pâine de secară. Gustare: Un porumb fiert și un fresh sau un smoothie. Cină: supă de morcovi și linte. Ai nevoie de:
– ½ lingură de ulei de măsline,
– un cățel de usturoi pisat,
– ½ de ceapă tăiată mărunt,
– un băț de țelină,
– doi morcovi,
– 100 de grame de linte roșie
– 500 de ml de supă de legume.
Fierbe totul timp de 10 minute și consumă supa cu amestecul de semințe.
Ziua 4
Mic-dejun: un smoothie dintr-o banană, o cană mică de afine și suc de portocale. Gustare: hummus cu legume crude. Prânz: Supă de morcovi și linte. Gustare: un măr și o mână de nuci. Cină: 75 de grame de orez basmati maro cu o linguriță de semințe de dovleac, 3 linguri de măsline, o lingură de ulei de măsline, un cățel de usturoi pisat, o mână de busuioc proaspăt, câteva frunze de spanac, ½ de lămâie și piper.