Cum să îți detoxifici ficatul în 9 zile

.

cura de curatare a ficatului

Ziua 3

Mic dejun: 40 de grame de terci de ovăz, cu jumătate de lingură de scorțișoară și fructe tăiate mărunt.
Gustare: un avocado tăiat felii, cu zeamă de lămâie.
Prânz: Vinete și fasole înăbușite. Pune într-o oală ½ de linguriță de ulei de măsline, ½ de cățel de usturoi pisat, ½ de ceapă, ¼ de vânătă, ½ lingură de bulion și 200 de grame de fasole. Poți servi această gustare cu pâine de secară.
Gustare: Un porumb fiert și un fresh sau un smoothie.
Cină: supă de morcovi și linte. Ai nevoie de:

– ½ lingură de ulei de măsline,
– un cățel de usturoi pisat,
– ½ de ceapă tăiată mărunt,
– un băț de țelină,
– doi morcovi,
– 100 de grame de linte roșie
– 500 de ml de supă de legume.

Fierbe totul timp de 10 minute și consumă supa cu amestecul de semințe.

Ziua 4

Mic-dejun: un smoothie dintr-o banană, o cană mică de afine și suc de portocale.
Gustare: hummus cu legume crude.
Prânz: Supă de morcovi și linte.
Gustare: un măr și o mână de nuci.
Cină: 75 de grame de orez basmati maro cu o linguriță de semințe de dovleac, 3 linguri de măsline, o lingură de ulei de măsline, un cățel de usturoi pisat, o mână de busuioc proaspăt, câteva frunze de spanac, ½ de lămâie și piper.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4 5

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton