Cum să dai o notă elegantă oricărei ținute

.
Nu trebuie să faci cumpărături în fiecare săptămână, pentru a arăta bine. Ai nevoie doar de câteva piese clasice, care îți vor da o notă elegantă în orice perioadă a anului.

Perlele sunt accesorii nemuritoare, care schimbă total orice ținută. Nu trebuie să te îmbraci mereu la patru ace pentru a le purta. Un colier din perle va arăta perfect și când vei purta un tricou simplu și o pereche de blugi.

Tocurile, un must-have în garderoba oricărei femei

Este celebră replica Victoriei Beckham, care a declarat că nu se poate concentra în balerini. Tu nu trebuie să porți zilnic pantofii cu toc, dar trebuie să ai câteva perechi în garderobă, pentru că te vor scăpa din orice dilemă vestimentară. Nu ai nevoie de rochii scumpe, pentru că o pereche de pantofi cu toc de calitate te poate transforma într-o adevărată fashionistă!

Accesoriile, cât mai simple

Dacă vrei să ai un look sofisticat, alege accesorii cât mai simple, de la cercei punct cu perle sau pietre, la coliere delicate.

Rujul roșu, cea mai puternică armă

Rujul roșu atrage toate privirile asupra ta, așa că, atunci când nu ai chef de ținute sofisticate, aplică-l cu încredere. Nu te gândi că nu ți se potrivește. Există o nuanță de ruj roșu care se potrivește oricărui ten.

Sursa foto: thinkstockphotos.com

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton