Cum poți purta blugii boyfriend în această toamnă

.
Blugii boyfriend rămân în tendințe și în perioada următoare. Îți dăm câteva idei de ținute care să te inspire.

Blugii boyfriend sunt foarte confortabili, așa că nu ne mirăm dacă sunt piesa ta preferată pentru weekend. O poți combina cu un pulover larg și o pereche de teniși.

Dacă vrei să dai un aer prețios unei ținute casual, optează pentru o pereche de pantofi cu toc. Nu ai cum să dai niciodată greș cu o astfel de asociere!

A photo posted by Jessa Maddocks (@jessakae) on


O pereche de boyfriend jeans te pot ajuta să compui o ținută elegantă. Dacă alegi și culori deschise, succesul este garantat!

A photo posted by Laura Ch. (@living_in_ashoe) on

Blugii boyfriend pot fi purtați cu o jachetă din denim, dar trebuie să folosești accesorii inedite, pentru ca ținuta să nu fie banală. Pălăria și ochelarii rotunzi sunt o alegere foarte bună.

A photo posted by Jitana By Dee. (@thejitana) on


Nu te gândi că blugii boyfriend pot fi purtați doar cu tricouri. Ne place cum arată cu o bluză din dantelă și cu pantofi cu toc.

A photo posted by Pam Hetlinger (@pamhetlinger) on

Clasica combinație de blugi boyfriend și tricou alb poate fi purtată și toamna. O jachetă din piele te va proteja perfect de temperaturile scăzute.


Poți purta blugii boyfriend și la birou. Combină-i cu o pereche de pantofi masculini, un pulover pe gât și un palton lung.

A photo posted by Tati Salia (@tatianasalia) on


Sursa foto: Northfoto.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton