Cum porți cămașa albă în această toamnă

.
Cămașa albă este o piesă care nu ar trebui să îți lipsească din garderobă și poare fi purtată în orice moment al anului. Îți dăm câteva idei pentru această toamnă.

Cămașa albă este o piesă extrem de versatilă și poate fi purtată atât la locul de muncă, cât și în timpul liber. Combin-o cu o pereche de pantaloni skinny și o jachetă din piele, pentru un look rock-chic. Pantofii cu imprimeuri completează perfect ținuta, dar la fel de bine poți alege o pereche de botine.

Pantalonii din piele sunt o altă piesă care nu ar trebui să îți lipsească din garderoba pentru sezonul rece. Combină-i cu o cămașă albă și o pereche de pantofi stiletto.

A photo posted by Annemiek Kessels (@modedamour) on


Un cardigan simplu va arăta mult mai bine peste o cămașă albă. Completează-ți ținuta cu o pereche de blugi skinny și cizme peste genunchi.

A photo posted by TATYANA (@secretlittlestars) on

Vedetele acestei toamne, „mom jeans”, vor arăta mult mai bine cu o cămașă albă și o eșarfă în aceeași culoare. Botinele negre și pălăria sunt accesoriile perfecte pentru o astfel de ținută.


Cămașa albă și blugii merg perfect împreună, dar dacă ți se pare o combinație prea simplă, completează-ți ținuta cu o pereche de mocasini metalizați.

Combinația de cămașă albă și blugi este, de altfel, foarte versatilă. Îți poți completa o astfel de ținută cu o pereche de pantofi sport cu imprimeu leopard și o jachetă lungă.

A photo posted by @annakoss on


Cămașa albă și pantalonii negri formează o combinație clasică, dar dacă îți completezi ținuta cu o pereche de pantofi sport vei obține un outfit inedit. Geanta cu franjuri este o piesă must-have în acest sezon și se potrivește perfect cu o ținută simplă.

Blugii skinny și cămașa albă vor arăta foarte bine dacă îi completezi cu un top colorat și o jachetă casual.


Blugii evazați se află, de asemenea, pe lista de piese must-have ale acestei toamne. Poartă-i cu o cămașă albă și accesorizează-ți ținuta cu o geantă colorată.

Pentru birou, cămașa albă și pantalonii negri sunt cea mai bună alegere, dar evită să porți această combinația cu pantofi negri. O pereche de botine nude și o jachetă în aceeași nuanță vor completa perfect ținuta.


Sursa foto: 123rf.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton