Cum deosebești hainele originale de cele fake

.
Hainele de designer nu sunt deloc ieftine, iar când le cumperi, trebuie să te asiguri că nu îți irosești banii pe produse contrafăcute. Vezi cum deosebești piesele originale de cele fake.

Când cumperi haine de designer, fii atentă la material. Cele fake sunt realizate din texturi ieftine, pe care le poți identifica la o simplă atingere. Dacă nu știi să faci diferența, intră într-un magazin de lux și uită-te cu atenție la cum arată hainele și materialele. O altă modalitate este să probezi hainele de designer pe care vrei să le cumperi. Dacă sunt fake, vei observa că sunt aspre și destul de inconfortabile.

Fii atentă la cusături

Următorul pas este să urmărești cusăturile. Uită-te la cum sunt prinse etichetele, mai ales la blugi, pantaloni sau jachete. Dacă poți observa cusătura pe partea cealaltă a hainei, fără să fii nevoită să te uiți cu atenție, ai de-a face cu un fake. La hainele originale, cusătura este foarte fină și, de obicei, se identifică foarte bine cu materialul. În plus, piesele fake au, de multe ori, eticheta prinsă strâmb ori în locuri nepotrivite.

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton