Combinații vestimentare care nu se vor demoda niciodată

.
Moda se schimbă de la o zi la alta, dar sunt câteva combinații vestimentare care nu se vor demoda niciodată. Nu ai nevoie decât de

O cămașă delicată și o pereche de pantaloni skinny vor fi mereu o alegere plină de stil. În funcție de locul în care mergi, îți poți completa ținuta cu teniși sau cu pantofi cu toc.

Camasa si pantaloni skinny

Combinația alb-negru este una dintre cele mai elegante alegeri, indiferent de ocazie. Pentru ținutele de zi, poți opta pentru un pulover alb și o pereche de blugi negri, iar pentru evenimente speciale, nu vei da greș cu un top alb și o fustă neagră.

Combinatie alb-negru

Când nu știi cum să te îmbraci la muncă, o bluză în dungi și o pereche de blugi drepți sunt cea mai bună alegere. Poate ți se pare simplă, dar dacă îți completezi ținuta cu un colier și o pereche de pantofi cu toc, vei arăta ca o divă.

Pulover si blugi

În sezonul rece, poartă cu încredere combinația de pulover și scurtă mini. Îți poți completa ținuta atât cu botine, cât și cu pantofi cu toc. Dacă vrei să îți ascunzi kilogramele în plus de pe abdomen, poți opta pentru un pulover scurt și o fustă cu talie înaltă.

Fusta si pulover

Sursa: Northfoto.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton