Cele mai urâte ținute de la MTV Video Music Awards

.
Aseară, la Los Angeles, cele mai importante nume din industria muzicală internațională s-au reunit pentru show-ul anual MTV Video Music Awards. Cea de-a 32-a ediție a evenimentului s-a remarcat, din păcate, și printr-o multitudine de ținute nereușite. Uite cine a purtat cele mai urâte ținute!

Miley Cyrus, apogeul kitsch-ului

Ca de fiecare dată, Miley Cyrus (22) a șocat cu ținutele alese. Ea a purtat o ținută roz, din latex, pentru conferința de presă a evenimentului, ținută pe care a accesorizat-o excesiv, cu detalii gonflabile și o fundă în forma unui rât de porc. Machiajul albastru intens nu a ajutat-o deloc, iar coafura aleasă a lăsat mult de dorit.

miley cyrus

Pentru show-ul propriu zis, Miley a purtat un fel de rochie, atât de decupată încât la un moment dat i s-au văzut și sânii. Rochia era, de fapt, o plasă cu curea și bretele, cu detalii din cristale și alte pietre strălucitoare. Manichiura multicoloră aleasă de vedetă nu se potrivea deloc cu ținuta, iar tot look-ul ei a fost unul total nereușit. Mulți au spus că nu avea ce să caute îmbrăcată așa pe scenă, mai ales că evenimentul este unul urmărit de mulți adolescenți.

Cuplurile serii – Așa nu!

Kim Kardashian (34) și Kanye West (38) s-au remarcat și ei aseară, chiar dacă prin aspecte negative. Dacă Kim a atras toate privirile cu o rochie de-a dreptul urâtă, foarte decoltată și deloc potrivită pentru eveniment, Kanye a recunoscut în fața milioanelor de oameni care îl urmăreau, din sală și de la TV, că a fumat niște marijuana înainte de a intra pe scenă și a declarat că vrea să candideze la alegerile prezidențiale din 2020.

kim kardashian, kanye west, blac china si amber

Amber Rose (31), fosta soție a rapperului Wiz Khalifa, și prietena ei Blac China (27) au venit la evenimentul de aseară îmbrăcate în ținute similare, imprimate cu cuvinte obscene, ceea ce nu a făcut altceva decât să le plaseze pe lista celor mai nereușite outfit-uri ale serii.

Decupaje, culori și materiale de prost gust

Nici Nicki Minaj (32), Taylor Swift (25) sau Rebel Wilson (35) nu au reușit să ajungă pe lista invitatelor bine îmbrăcate… Dacă Nicki Minaj a ales o rochie aurie cu un decolteu prea generos și aplicații florale, actrița Rebel Wilson a mers pe combinația de culori negru-roz, deloc reușită, iar rochia pe care a îmbrăcat-o arăta ruptă parcă din anii 90. Taylor Swift ar fi putut arăta bine în ținuta cu paiete multicolore semnată Ashish, însă pantalonii trei sferturi nu au avantajat-o deloc, iar pantofii pe care i-a ales au lăsat mult de dorit.

niki minaj, taylor swift si rebel wilson

Dacă stăm să ne uităm pe edițiile din anii trecuți, gala MTV VMA se remarcă, de cele mai multe ori, prin show-uri live de excepție, dar și prin ținute prost alese, așa că anul acesta nu a făcut excepție de la regulă…

Foto: Hepta

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton