Cele mai mari greșeli vestimentare pe care le faci iarna

.
În zilele reci de iarnă, moda nu mai are o importanță atât de mare, pentru că prioritatea ta este cofortul și căldura. Totuși, unele greșeli vestimentare nu ar trebui să le faci sub nicio formă. Vezi care sunt acestea și cum să le eviți.

Porți geaca peste o rochie elegantă

Dacă mergi la un eveniment sau la o petrecere, încearcă să nu porți rochia elegantă cu geaca din fâș pe care o iei zilnic la birou. Nici un palton cu linii casual nu este mai potrivit. Investește într-o haină din blană artificială sau o jachetă elegantă, simplă, care poate fi purtată cu rochii spectaculoase. O altă soluție ar fi să îți completezi ținuta de gală cu o jachetă biker, vei arăta foarte cool. Nu te gândi că afară nu te vede nimeni! Trebuie să arăți bine în orice moment și să eviți, astfel, greșelile vestimentare care denotă lipsă de inspirație!

Nu știi cum să porți UGG-urile

Deși sunt controversate, UGG-urile sunt nelipsite din garderoba de iarnă, pentru că sunt confortabile și călduroase. Totuși, ai grijă cum le porți. UGG-urile nu arată foarte bine cu pantalonii mulați în care mergi la sală. Poartă-i, mai bine, cu o pereche de boyfriend jeans, un tricou și un cardigan.

Porți o haină fără formă

Una dintre cele mai mari greșeli vestimentare pe care le fac femeile iarna este să poarte o haină fără formă. Chiar dacă porți mai multe straturi de haine, nu înseamnă că trebuie să îți ascunzi silueta. Alege paltoane cambrate, care îți evidențiază talia și dau impresia unui corp clepsidră. Sunt cele mai feminine modele și pot fi purtate cu orice, de la pantaloni, la rochii sau fuste.

Citește și: Mituri vestimentare de iarnă demontate

Alegi culori închise

Doar pentru că este frig afară, nu înseamnă că trebuie să fii nepăsătoare cu hainele pe care le porți. Poți arăta bine și în toiul iernii și nu trebuie să cheltuiești o avere pentru asta. Încearcă să alegi haine cât mai colorate, care te ajută să ieși ușor în evidență. Dacă ai un palton negru, de exemplu, nu trebuie să îți cumperi altul, ci doar să îți completezi ținuta cu o eșarfă colorată.

Porți haine de vară

Un top subțire și colorat poate fi purtat și iarna cu un gardigan negru, însă rochia lungă de plajă ar trebui să rămână doar pentru vară. Este, de asemenea, indicat să stai departe de culorile neon, care sunt mai potrivite pentru vară. Iarna alege cu încredere nuanțele pastel, vei arăta foarte bine.

Sursa foto: 123rf.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton