Ce să porți ca să ieși bine în poze

.
Un machiaj perfect și o coafură ca la carte nu sunt de ajuns, ca să ieși bine în poze, ci trebuie să fii atentă și la hainele pe care le porți. Uite ce poți face, pentru a ieși bine în poze.

Dacă vrei să ai poze frumoase, trebuie să îți dai seama ce ținute te avantajează. Cele într-o singură culoare îți dau un aer chic și te fac să arăți elegantă în poze.

Încearcă să eviți hainele supradimensionate sau foarte groase, când vrei să îți faci poze. Alege, mai bine, o pereche de pantaloni skinny, pentru că se potrivesc oricui.

Un top cu umeri structurați este perfect, dacă vrei să îți faci poze reușite. Optează pentru un sacou cu linii bine definite și vei avea un aspect prețios.

Ține cont că imprimeurile sau dungile arată ciudat în poze, așa că alege culori solide. Evită, însă, albul sau negru și optează pentru nuanțe neutre sau pasteluri.

Este important să alegi haine în care te simți bine. Nu te gândi că nu se vede în poze că pantalonii îți sunt prea mari. Privirea ta va dezvălui faptul că nu te simți confortabil.

Alege pulovere cu decolteu, în locul celor pe gât. Nu este indicat să îți ascunzi gâtul în poze, pentru că riști să arăți ciudat. Clasicele cămăși îți scot fața foarte bine în evidență, așa că nu ezita să le porți.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton