Ce să faci ca să ai picioare subțiri de fiecare dată

.
Nu trebuie să transpiri la sală ca să poți purta fuste, ci este de ajuns să știi care este lungimea care te avantajează cel mai bine. Îți spunem noi cum să îți alegi fustele, pentru ca picioarele tale să pară subțiri și frumoase.

O fustă sau o rochie a cărei lungimi te avantajează creează impresia unei siluete subțiri, în timp ce o lungime care nu ți se potrivește îți poate face picioarele mai groase. Matematicianul Lily Serna susține că a găsit, însă, formula care te va ajuta să calculezi lungimea potrivită a fustei, potrivit theaustralian.com.au. La baza ei stă Proporția Divină sau Numărul de Aur, despre care mulți spun că ar fi chiar semnătura lui Dumnezeu și reprezintă echilibrul perfect. Apare în natură, inclusiv în corpul uman, și este folosit de artiști sau arhitecți de secole. Lucrurile care respectă Numărul de Aur sunt considerate frumoase, deoarece sunt perfect proporționate.

Chiar dacă teoria pare complicată, este foarte simplu să afli care este numărul tău perfect și să afli, astfel, ce lungime ți se potrivește.

Cum calculezi Numărul de Aur

1. Măsoară lungimea corpului tău de la umeri și până la degetul mare, în centimetri. Dacă vrei să porți tocuri, trebuie să faci măsurătoarea cu pantofii în picioare.
2. Împarte numărul obținut la Proporția Divină – 1.618, iar rezultatul reprezintă numărul tău de aur.
3. Dacă vrei să afli care este lungimea potrivită a rochiilor și fustelor, măsoară-te de la umăr în jos, astfel încât lungimea să reprezinte numărul tău de aur.

Sursa foto:

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton