Ce pantaloni de piele se poartă în această iarnă

.
Sezonul rece este momentul potrivit să porți pantalonii de piele pe care i-ai evitat vara trecută. Îți spunem cum să îi porți și îți arătăm ce modele găsești în magazine.

Pantalonii de piele sunt o alternativă mult mai stilată la jeans, chiar dacă sunt la fel de confortabili. Pentru că sunt atât de populari, sunt disponibili în magazine în diferite modele, așa că este imposibil să nu găsești o pereche pe gustul tău și potrivită siluetei tale.

Cum să porți pantalonii de piele

Pantalonii de piele pot părea destul de pretențioși, însă sunt foarte ușor de asortat. În plus, pot fi purtați oriunde, chiar și la birou, dacă lucrezi într-un mediu în care nu ai de respectat un cod vestimentar. Totuși, la locul de muncă evită să porți pantaloni de piele prea mulați sau prea largi. Alege un model cu o croială lejeră și asigură-te că celelalte piese nu ies cu nimic în evidență, întrucât pantalonii vor atrage destulă atenție. O cămașă simplă, un sacou lung, care să ascundă părțile provocatoare, și o pereche de botine sunt cele mai bune opțiuni pentru a-ți completa ținuta.

În acest sezon se poartă pantalonii de piele largi și până la gleznă, însă acest model este potrivit pentru timpul tău liber. Îi poți purta cu un pulover ușor supradimensionat și cu o pereche de pantofi masculini, dacă vrei o ținută relaxată. Dacă obișnuiești să faci alegeri ceva mai curajoase, poți înlocui pantofii lejeri cu o pereche de stiletto.

Vezi în galeria foto ce pantaloni de piele găsești în magazinele de la noi.

Sursa foto: northfoto.com.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton