Ce imprimeuri se poartă în această toamnă

.
Toamna nu trebuie să porți doar culori închise și triste. Vezi ce imprimeuri sunt în tendințe printre fashionistele de pa Instagram.

Imprimeul piele de șarpe

Imprimeul piele de șarpe este folosit de multă vreme în industria textilelor. La început a apărut pe genți, cizme, curele sau alte accesorii, dar astăzi îl găsești și pe fuste, jachete sau rochii. Totuși, hainele cu imprimeu piele de șarpe sunt foarte îndrăznețe, așa că dacă nu îți place să îți asumi riscuri vestimentare, rămâi la accesorii cu acest model.

Imprimeul abstract

Dolce&Gabbana sau Giorgio Armani se numără printre designerii care au introdus în colecțiile lor imprimeul abstract. Fashionistele au adoptat rapid această tendință în acest sezon și îl combină cu piese în aceeași culoare.

A photo posted by ZuneraSerena (@zuneraserena) on

Imprimeul leopard

Imprimeul leopard revine în tendințe în fiecare sezon rece și îl regăsești pe încălțăminte, dar și pe jachete, rochii, fuste sau bluze. Imprimeul leopard este destul de curajos, așa că atunci când îl porți, combină-l cu piese într-o singură culoare.

A photo posted by Wendy Nguyen (@wendyslookbook) on

Carourile

Carourile sunt în tendințe de câteva sezoane și poți să le porți în continuare. Au fost pe catwalk la Paul&Joe label, Miu Miu sau Vivienne Westwood, iar fashionistele poartă atât fuste în carouri, cât și eșarfe, jachete sau pantaloni.

A photo posted by Hallie Swanson (@halliedaily) on

Dungile

Dungile sunt prezente în fiecare sezon, iar designerii le-au inclus în colecțiile lor pentru toamna-iarna 2015 la Paris, Milano, New York sau Londra. Poți purta orice model, de la dungi orizontale, la cele verticale, de la dungi groase, la dungi subțiri.

A photo posted by Joicy Muniz (@joicymuniz) on

Imprimeul gingham

Michael Kors, Marc Jacobs, Gamme Rouge au inclus în colecții imprimeul gingham, care a fost în tendințe și vara trecută. Fashionistele poartă imprimeul gingham cu piese într-o singură nuanță.

A photo posted by Stephanie (@steffysstyle) on

Imprimeul tribal

Imprimeul tribal este mai popular în sezonul primăvară/vară, dar revine în tendințe și în această toamnă. Alege să porți cardiganul cu acest model, mai ales când ai o ținută simplă.

A photo posted by @inessamelnik on

Imprimeul floral

Imprimeul floral este unul dintre imprimeurile care nu se demodează niciodată. Poți purta imprimeul floral simplu sau combinat cu alte imprimeuri.


Sursa foto: Hepta.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter
buton